Van Meerbeeck investeert in nieuwe vrachtwagen

Van Meerbeeck investeert in nieuwe vrachtwagen

Van Meerbeeck investeert in nieuwe vrachtwagen

Van Meerbeeck investeert in nieuwe vrachtwagen

december 20, 2020

Om onze klanten nog beter te kunnen ontzorgen, investeert Van Meerbeeck in een nieuwe DAF- trekker. Dit beestje van zo’n 8 ton is uitgerust met een opvouwbare EFFER 265-4S kraan op de trekker achter de cabine. Zodoende kunnen we onze ladingen nog efficiënter stappelen en bovendien veiliger vervoeren.

De kraan heeft een reikwijdte van 12meter en is voorzien van een extralift systeem om ladingen makkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen te lossen. Bovendien kunnen onze chauffeurs de te lossen materialen makkelijk begeleiden met een draadloze radiobesturing, want naast onze flexibele en just-in-time levering, geldt ook bij Van Meerbeeck: Safety First!