Nieuwe chauffeurs

Nieuwe chauffeurs

Nieuwe chauffeurs

Nieuwe chauffeurs

december 22, 2020

In oktober verwelkomden we niet één maar twee nieuwe chauffeurs tot onze Van Meerbeeck familie. Het duurde een tijdje vooraleer we bij Van Meerbeeck de gepaste profielen vonden. Onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs en een belangrijke schakel in de positieve klantenbeleving, daarom zijn we blijven zoeken tot we de juiste mensen vonden, zonder compromissen...en nu is het zo ver!

Rowan heeft al jaren ervaring in de sector en kende het materiaal dus al voor hij bij ons begon. Geen enkel manoeuvre is voor hem te moeilijk en bovendien is hij zeer behendig in zijn kraanmanipulaties. Het feit dat hij zelf zowat als een kraan gebouwd is, zit daar volgens ons voor niets tussen :)

Voor Nikki is de staalwereld nog nieuw maar haar gedrevenheid en leergierigheid springen nu al in het oog. Voor haar is geen vrachtwagen te groot of geen lading te zwaar... wel integendeel... hoe groter het gevaarte of de uitdaging hoe liever voor Nikki.